Jump to content
ugur

installing images to RTI builder

Recommended Posts

hi,

we have a difficulty during the installation of images into RTI builder. After choosing Highligt Based (PTM fitter) and start the new project, it wasn't possible to open any folder . what's missing during our process?

thanks for your concern

post-599-0-11711000-1392733905_thumb.jpgpost-599-0-50276400-1392733906_thumb.jpg

 

Ugur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please provide some more information.

 

What platform and OS are you running on (for example Windows 7 pro or Mac OS 10.6.8)

 

Was the RTIBuilder running correctly before and now stopped working properly, or are you just now installing it and it isn't working?

 

Thanks!

 

Carla

Share this post


Link to post
Share on other sites

One more thing - make sure that you have your images in a folder called "jpeg-exports"  When you choose the project folder, it should NOT be this jpeg-exports folder, but the project level folder one level above this.  The RTIBUilder software looks for a folder called "jpeg-exports" and loads the file from there.  Normally if this is the problem you would get an error message, but please check that you are properly naming this folder, and telling the software to open a folder one level above this (there is a more complete description in the RTIBuilder User Guide)

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for your immediate respond. But unfortunately i haven't succeeded yet. therefore to be more clear i'm sending you a screen recording that shows you our steps. What do you think what's wrong with our way? By the way, we have windows 7 as operating system

 

 

Thanks, best

 

Ugur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please read my second message above, and also look at the user guide for step by step instructions.  The RTiBuilder loads images in a very particular way.  You do not select individual images, or even the image folder.  When loading images you MUST select the project folder that contains a folder  called "jpeg-exports" where the images reside.

 

Carla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I seem to be having some difficulties with opening project folders in RTI Builder. When I on the Open Folder step, I choose the parent project folder with jpeg-exports folder below, but the photos do not come up and my cursor circle keeps spinning. I waited for quite some time but it does not seem to do anything else. I never managed to get it running. I am using a Windows 7 Professional with 64-bit operation system. 

Thank you for your time,

Aysel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aysel,

 

Can you make sure that the folder is named exactly jpeg-exports

 

Also, make sure you have proper permissions for reading and writing to the project folder (and sub folders)

 

I don't have any other suggestions at this point.

 

Carla

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...